Onze personen- en goederenliften kunnen op de volgende manieren worden aangedreven : 

* Hydraulisch - met machinekamer
* Elektrisch - zonder machinekamer

Iedere oplossing biedt specifieke voor- en nadelen, afhankelijk van het gebruik. Voor specifieke toepassingen geven wij u graag advies.

Hydraulische liften

Lift-It NV is gespecialiseerd in het plaatsen van hydraulische liften. Bij een hydraulische lift wordt de kooi door middel van een hydraulische cilinder en een pompgroep naar boven geduwd.

De extra ruimte die moet worden vrijgemaakt voor het plaatsen van zo’n systeem is beperkter dan u waarschijnlijk denkt: een ruimte van 1m op 1.5m met een hoogte van 2m, in de kelder of onder de trap, is doorgaans al voldoende.

Een hydraulische lift is in het bijzonder geschikt voor personenliften in particuliere woningen en appartementen met maximum 4 à 5 verdiepingen. Ook voor goederenliften wordt nog vaak voor een hydraulisch systeem gekozen omwille van hun groot hefvermogen.

Elektrische liften

Een elektrische lift of tractielift is geschikt voor privé-woningen en voor appartementen met een groot aantal verdiepingen. Omdat met een tractielift hoge snelheden gehaald kunnen worden, is deze toepassing uitermate geschikt voor hoogbouw en gebouwen met intensief verkeer.

De afwezigheid van een machinekamer wordt als volgt opgevangen: alle onderdelen worden in de schacht geplaatst, de motor van de lift wordt bovenin de schacht gezet en de elektrische besturing wordt veelal in de deur van de hoogste stopplaats verwerkt.

Het belangrijkste voordeel is de ruimte die men wint door het ontbreken van de machinekamer.

© Lift-It NV 2021 - Webdesign & onderhoud: Smart Site Solutions

Online Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid
Lift-It NV - Hofeinde 30 - 2350 Vosselaar, België - RPR Turnhout - BTW/KBO BE0447.899.874 - Contacteer ons