Onze autoliften vervoeren wagens snel en veilig tussen verschillende niveaus. Ze vinden hun toepassing in woningen en appartementsgebouwen met gemeenschappelijke garageruimtes en een beperkte inrijdoppervlakte.

Door middel van een afstandsbediening kan u de autolift vanuit de wagen oproepen. Wanneer het licht op groen springt, kan u de wagen inrijden. Vervolgens sluit de poort voor- en achteraan automatisch. De lift brengt uw wagen naar het gewenste niveau. Bij aankomst krijgt u een nieuw signaal, waarna de poort automatisch opent en u uw wagen veilig kan uitrijden.

Onze autoliften hoeven niet jaarlijks gekeurd te worden, maar krijgen na plaatsing een attest van indienststelling, afgeleverd door een erkend keuringsbureau.

  • GEEN RISICO'S
  • Automatische lichtsensoren loodsen u in en uit de lift en zorgen ervoor dat de wagen altijd in de correcte positie staat.
  • Indien u uw afstandsbediening niet bij hebt, kan u zich met een eenvoudig sleutelcontact zowel boven- als ondergronds toch nog behelpen.
  • Daar autoliften zwaar belast worden is een hydraulische aandrijving het meest aangewezen op het vlak van comfort en bedrijfszekerheid.
  • Een noodsysteem laat toe om ook bij stroomuitval de wagen uit de lift te rijden.

© Lift-It NV 2021 - Webdesign & onderhoud: Smart Site Solutions

Online Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid
Lift-It NV - Hofeinde 30 - 2350 Vosselaar, België - RPR Turnhout - BTW/KBO BE0447.899.874 - Contacteer ons