Reeds 20 jaar produceert Lift-It NV personenliften die zijn aangepast aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten. Ze worden zorgvuldig op maat geïmplementeerd en vinden hun toepassing in diverse gebouwen, gaande van particuliere woningen en appartementen over kantoren tot en met hotels en handelszaken.

Vooral van moderne appartementen en woonprojecten wordt vandaag de dag veel verwacht op het vlak van toegankelijkheid en gebruikscomfort. Met de installatie van een personenlift speelt u perfect in op deze verwachtingen. De aanwezigheid van een lift zal de aantrekkingskracht en marktwaarde van uw gebouw voor jong en oud vergroten. Ouderen en mindervaliden verwerven meer bewegingsvrijheid en kunnen langer zelfstandig in hun huis blijven wonen. Jonge gezinnen kunnen de kinderwagen en vele boodschappen in alle comfort vervoeren.

Onze personenliften zijn uitgerust met moderne technieken en onderdelen. U heeft de keuze uit zowel standaard- als maatoplossingen in diverse uitvoeringen. Voor de afwerking kan u kiezen uit een waaier aan kwalitatieve materialen, van schilderwand tot roestvrij staal. Voor de meest aangewezen oplossing in gebruik en onderhoud kan u steeds rekenen op ons advies .

Tenslotte wijzen wij er nog op dat onze liftinstallaties steeds voorzien zijn van diverse veiligheidssystemen en noodvoorzieningen, en CE gekeurd volgens de Europese liftenrichtlijn of de machinerichtlijn.

© Lift-It NV 2021 - Webdesign & onderhoud: Smart Site Solutions

Online Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Cookiebeleid
Lift-It NV - Hofeinde 30 - 2350 Vosselaar, België - RPR Turnhout - BTW/KBO BE0447.899.874 - Contacteer ons